2017/2018. évi Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei asztalitenisz csapatbajnokság – 10. forduló
2018-02-12
2017/2018. évi Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei asztalitenisz csapatbajnokság – 11. forduló
2018-02-19

Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. – Rendkívüli leolvasás (2018.02.12. – 2018.03.18.)

A település vízi közműszolgáltatójaként az alábbi, minden felhasználónkat érintő változásról szeretnénk Önt tájékoztatni. Folyamatos törekvésünk, hogy egyre jobb szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink számára, beépítsük a működésünkbe a modern technika biztosította lehetőségeket. Ennek megvalósításában egy újabb lépcsőhöz érkeztünk.

A közelmúltban elindult a TRV Zrt. háttérfolyamatainak és rendszereinek fejlesztése - a regionális vízi közmű társaságok közös tulajdonosa, az MNV Zrt. vezetésével. Ennek egyik célja, hogy egy gazdaságosan működő, a teljes vízszolgáltatási szektoron belül egységesen és gyorsan fejleszthető rendszer kerüljön kialakításra. A változás érinti a számlázást és az ügyfélszolgálat rendszerét is.

A fejlesztés eredményeként elérhetővé válik az online ügyintézés.

Ezen fejlesztések segítségével hosszú távon az ügyintézés egyszerűbbé és gyorsabbá válik majd. Az egységes kiszolgálás létrehozása hosszú távon lehetővé teszi, hogy kérései, kérdései könnyebben, gyorsabban kerüljenek megválaszolásra, megoldásra.

Azonban, mint minden változás, ez is járhat némi kényelmetlenséggel.

A terv szerint 2018 áprilisától életbe lépő változással kapcsolatos legfontosabb tudnivalók:

Az átállás miatt Társaságunk 2018. február 12-től március 18-ig a teljes szolgáltatási területet érintő rendkívüli leolvasást végez, melyhez kérjük, hogy Ön is tegye lehetővé az ingatlanra való bejutást a leolvasást végző munkatársunk számára. Erre azért van szükség, hogy a március hónapban kibocsátott elszámoló számlák minél pontosabb értékekkel készüljenek el.

Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy amennyiben kollégáink nem járnak sikerrel a leolvasás során, mérőállást diktál az alábbi elérhetőségek egyikén legkésőbb 2018. március 14-ig:

- A TRV. Zrt. Call Center telefonszáma: +36 80 205-157
- honlapunkon
- személyesen az illetékes ügyfélszolgálati irodáinkban
- e-mailben az ugyfelszolgalat.szolnok@trvzrt.hu címen.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy azon mérőkre, melyekre a fent jelzett határidőig nem érkezik mérőállás, becsült érték alapján készítjük el az elszámoló számlát.